info@sanoholistic.com 088-546-38-59

Памела канализира Йешуа

Скъпи приятели,

Говори Йешуа и с голяма любов от сърцето си Ви поздравявам. Познавам всички ви. Мога да видя и почувствам душите ви и дори познавам някои от вас от времето, когато живях на Земята през последните 2000 години. Бях човешко същество като вас и имах достъп до моята душа, до енергията на душата ми, но също се борех с присъщите за човека съмнения, страх и гняв. Затова се чувствам толкова близо да вас сега и знам през какво преминавате. Истината е, че вие сте ангели, но трябва да се справите също с човешкия страх и тъмнина. Те могат да ограничат достъпа ви до гласа на вашата душа. В този момент ви приветствам, прониквайки през воала на илюзията. Аз съм с вас от сърцето си и ви казвам, че новата епоха започна. Ново време, в което човешките същества ще са по-можещи да канализират енергиите на душите си към Земята.

Всички вие имате силно желание и копнеж да се свържете с вашата душа. За съжаление като общество не сте обучавани как да го направите. Все още има толкова много страх и негативно отношение в обществото дори по време на израстването ви и заради това голяма част от начина ви на мислене /осъзнаване/ се замъглява докато пораствате. Често като малко дете все още можете да се свържете с радостта и вдъхновението на душата си. Почувствайте това малко дете около себе си – то е още живо. Поканете го в обятията си – то е част от душата ви и желае да се завърне обратно към вас. Осъзнайте също сянката на страха и илюзията, които носите със себе си. Можете да си я представите като тъмносива енергия. Не се страхувайте да я погледнете. Тя е вашето и присъствие и кураж, която ви кара да продължите напред.

Често хората се опитват да избягат от вътрешния си мрак. Опитват се да търсят решение извън тях, търсят сила и признание във външния свят. Но това никога няма да ви донесе това, което търсите. Трябва да се обърнете към вътрешната си празнота и чувство на страх. Не се страхувайте от това, вижте себе си държейки факела на светлината и точно сега застанете в средата на тази тъмнина. Ако застанете насред нея ще чуете гласове, които плачат – тези гласове ви принадлежат, те са част от вас, която се чувства самотна и изоставена. Не гледайте на вътрешния си мрак или болка като на ваш неприятел. Вижте ги като дете или деца, които са изгубени или уплашени. Обърнете се към тях и ги погледнете. Вземете факела на светлината. Ако направите това веднага ще почувствате повишаване на собствената си сила и мощ.

Това означава, че поемате отговорността за себе си. Ако искате да се свържете с душата си и да чуете посланията ?, е необходимо също да се обърнете към вътрешния си мрак и тъмнина. Често в случай, че хората не желаят да погледнат вътрешния си мрак, се случват неща или пък ситуации в живота им, които се възприемат като криза – инцидент, заболяване или загуба на любим човек. Всъщност живота ви подканя да се обърнете към вътрешния си мрак. Животът на Земята означава винаги да се завръщате у дома към душата си и това не трябва да се случва посредством някакво страдание или криза. Ако имате смелостта и куража да се обърнете директно към вашия мрак и тъмнина, то вие няма да привличате отвън проявата на кризи, които да направят това. Това означава да поемете пътя на духовно развитие, за който сте подготвени да продължите, да чуете водачеството на душата си и това, че сте готови да се изправите срещу всичко, което ви пречи или блокира да чуете гласа на душата си.

Вие, които сте тук, всички сте на този път – пътя на духовно развитие. Аз ви разпознавам като братя и сестри и се възхищавам на куража и смелостта ви. Не бъдете строги и сурови към себе си. Това е път изпълнен с превратности въпреки, че може да бъде много стръмен и тесен, има също моменти на радост и облекчение. Когато преминавате през вътрешния си мрак, в определен момент ще усетите светлината на душата си. Това ще ви издигне над тежестта, която принадлежи на планетата Земята. Ще допуснете радостта и щастието в живота си.

Сега, за момент преминете на нивото на душата си. Спомнете си наистина кой сте и откъде сте. Място на цялост, на безусловна любов. Почувствайте това присъствие тук и сега, вдишайте го – то е ваше. Чувствайки го със сърцето си, вие го сваляте на планетата Земя. Толкова много ценя духовната работа, която вършите. Вие създавате портал към новата реалност на Земята. Всички вие имате идея или визия как ще изглежда Новата Земя.

Сега елате с мен да попътуваме за малко в бъдещето – към Новата Земя. Вече сте тук, на нивото на душата си – времето е само илюзия. Почувствайте енергията на Новата Земя, която се ражда в момента. Сега направете крачка напред. Вижте себе си там – живеете в апартамент или къща, вижте също заобикалящата ви обстановка. Просто позволете на въображението си да се движи свободно и усетете тази енергия. Подробностите нямат толкова голямо значение. Вижте мястото, където живеете. Какво е усещането да бъдете там и как това резонира на вашата енергия. И сега попитайте бъдещото си Аз: какво правите на това място, какво искате да правите през деня, има ли определен вид занимание или творческа сила, която ви привлича? Усетете кое ви носи най-много радост. Почувствайте как енергията на радост и вдъхновение тече лесно през вас. Осъзнайте също, че на това място можете се учите посредством радостта вместо чрез страданието. Вие все още се учите и израствате на това място, но това се случва по много по-хармоничен и любящ начин.

Сега поканете тази енергия на Новата Земя да присъства тук в настоящето. Привлечете я по-близо към себе си. Повярвайте, че това е възможно. Възможно е да живеете в радост с вдъхновение и спокойствие. Това изисква да пожелаете да се изправите срещу най-тъмния мрак в себе си. Обърнете внимание накъде ви води и наблюдавайте красотата на видението.

Когато бях на Земята аз също имах видение. Вие, които седите тук сега, бяхте част от бъдещето, което тогава видях. Аз бях тук, за да донеса семената на Христово съзнание на планета Земя. И вие сте тези семена, които започват да разцъфват. Благодаря ви затова и ви напомням, че ние сме едно в нашата мисия. Всеки един от вас има да даде собствения си принос. Всички сте нужни и ценени толкова високо. И така, аз ви моля да приемете радостта в вашето величие. Вие сте истински красиви същества от светлина. Познавате противоположностите любов и страх, но все още носите факела на светлината. Затова сте тук, затова сте инкарнирани отново на Земята. Представете си, че всички ние заедно държим факела на светлината в тази стая. Усетете как ни осветлява. Позволете да освети тъмнината, която също е тук. И винаги помнете, че тъмнината и мрака искат да бъдат осветлени. Искат да бъдат час от цялото, да се свържат с единството. Това е есенцията на Христово съзнание – да не отхвърляте тъмнината и мрака, а да ги обгърнете със светлината си.

© Pamela Kribbe 2012

http://pamela.jeshua.net/ 

Още свързани теми:
Всичко е именно така, както трябва да бъде, така ли е?
„Така и трябва да бъде“, „За всичко това трябва да има някаква висша цел“, „Всичко става именно така както трябва“. Тези фрази много лесно се казват от тези, които са ...
ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ
Всичко е именно така, както трябва да бъде,

Вашият коментар