info@sanoholistic.com 088-546-38-59

Уважаеми, ние ви приветстваме,

В това време на любов и празници  върху  всички вас се оказва натиск от много страни. Заставени сте да смятате , че колкото повече, толкова по- добре  – че по- голям брой подаръци, тържества  и активни действия са еквивалентни на щастие. Съпротивлявайте се на този натиск, за да не изпаднете в меркантилизъм, тъй като добре знаете, че това няма да ви донесе щастие.

Външният натиск ви заставя да купувате, купувате и купувате, считайки, че колкото повече скъпи и красиви подаръци правите, толкова повече любов изразявате и получавате в замяна.

Бъдете внимателни, избирайте подаръците с грижа, използвайте интуицията си за да намерите подарък, който най- много ще подхожда на човека, като по този начин вие ще се ръководите от вътрешния инстинкт, а не от външния натиск.

Бъдете истински и искрени и  подарете това, което ще отразява любов и разбиране. Никога не правете подарък „по задължение”, тъй като такива подаръци ще носят Вашата негативна енергия.

Рождество в своя истински смисъл не изразява раждането на дете с името  Исус. Рождество се случва вътре във всеки човек, в някакъв определен момент от неговото духовно пътешествие. Много от вас го преживяват сега. Само състояние на съзнанието, избавено от капаните на убежденията и егото е способно да прояви раждането на Христовото Съзнание. Исус се е опитал да донесе това на Света преди 2000 години, но непробуденото човечество по това време не е било способно да го разбере и вместо това / тогава, даже и сега/ считало, че това засяга само и лично Исус. Във всеки един от вас живее такова дете, чакащо своето раждане.

Светът счита, че Рождество е или зимен празник за тържества и подаръци, или раждането на единствения син Божи  Исус и трябва да празнува в съответствие с този образ.  Външните атрибути на Рождество , това са само символи, истинското Рождество се случва само вътре в сърцето на всеки един от вас.

Ние виждаме, че много от вас се опитват да поддържат все още общоприетата концепция за този празник, въпреки, че това вече не резонира с тях. Ако вие изпитвате чувство на вина , че не можете да си позволите да  подарите на любимите си хора скъпите и красиви неща, които ви заобикалят в магазините, признайте , че това е концепция на триизмерната реалност, с нейните  възгледи и модели на проява.

Арктурианската група иска да поговори за енергията, която се проявява като чувство за раздяла. В това време на годината раздялата често се усеща много дълбоко. По време на празниците много хора си спомнят за минали семейни празници и тържества. Тези спомени са свързани най- често с радостни събития от миналото и почти никога с разногласията.

Снимки, картини, песни, филми –  всичко, с което медиите и магазините насърчават „старомодната ” Коледа, предизвикват много безплоден копнеж и тъга, поради невъзможността да се възстанови чувството за такава Коледа за себе си и своите семейства. Поради това много хора чувстват себе си като неудачници и недостатъчни в сравнение с „перфектната” мама, татко, брат , син, дъщеря , майка, приятел и т.н. Всичко това е просто концепция и вие като пробудени същества разбирате това и сте готови да откажете да преживеете това.

Както сме казвали нееднократно, позволете на интуицията  да ви направлява.Ако вие желаете и чувствате, че искате да направите нещо различно в начина ви на празнуване – направете го. Така вие възстановявате връзката си с вътрешната си сила.

Ние не ви предлагаме да се откажете да празнувате.Наслаждавайте се на това, което резонира с вас, тъй като енергията на радостта е най- близката до божествената енергия. Ние само ви напомняме за опасността от състояние на хипноза , убеждаващо ви да продължите традиция, която в голяма степен вече не се явява ваше състояние на съзнанието . Интуитивно решете с кого  и как искате да празнувате. Високо резониращото енергийно поле на един пробуден човек, може да освети енергията в цялата стая. Присъствието  на събитие с любов и уважение към стопаните може да бъде израз на безусловна любов.Използвайте проницателността си правейки своя избор и слушайте гласа на интуицията си по отношение на тържества ,  традиции и т.н. Живейте спокойно в света , но не от него.

Всички се намираме в Единното Божествено Съзнание и поради това Съзнанието е вездесъщо и няма нищо друго  освен него и проявената от него форма. Съществува само и единствено Единното съзнание и всяко живо същество се намира в него. Това е всичко, което съществува, изразяващо себе си в безкрайни форми и разнообразие.Вие никога не можете да бъдете разделени от това, което се явявате и сте , и по този начин никога не можете да бъдете отделени от другите форми.

Светът се състои от много хора,намиращи се на различно ниво на съзнание и човешкото око възприема това по- скоро като разделение, отколкото като индивидуалност.Ние говорим за истинската същност, духовната същност на всяко същество , което не може да се види с човешките очи или разбере с човешкият ум.

Животните,растенията,кристалите, полезните изкопаеми, водата, въздуха, стихиите, хората , духовете на природата , както и съществата от други планети – всички се явяват една и съща субстанция – единното съзнание изразено в индивидуалности. Това индивидуално съзнание обуславя вярата в доброто и злото и го проявява, тъй като вие сте творци.  Има само Единен Разум , но на човешката сцена Единният разум се изпълва с убежденията на дуалността и разделението, което всъщност е илюзия.

Огромното богатство на Божественото съзнание е непостижимо  за голямата част от хората в настоящият момент.Триизмерното състояние на съзнанието стъпва на най- ниското стъпало на стълбата на човешката еволюция.Много от хората в света, както и учените  и интелектуалците не осъзнават това.Някой развити души се опитват да говорят  за това, но все още се считат за фантазьори. Това вече   много бързо се променя, тъй като количеството светлина се увеличава в световното съзнание все повече и повече. Има безкрайно количество информация и идеи, които чакат да бъдат открити. Голяма част от учените признават обаче само това, което може да бъде доказано с помощта на триизмерните средства . Тези , които действително се отварят към висшите истини се страхуват да говорят за тях, за да не загубят доверие в научната общност.

Старият начин на живот се разтваря скъпи хора и бъдете подготвени да видите и преживеете , това което сега е отвъд въображението ви , защото Божественото съзнание е безкрайно в своите изяви и Вие – това сте  То.  Доколкото вече успявате да се издигнете  над концепциите които владеят света , вие започвате да бъдете все повече в съответствие с енергиите на по високите измерения. Тъй като започвате да резонирате с честотите и вибрациите от по- високите нива, вие влизате в съответствие с необятните духовни плодове на по – високата вибрация – интуиция, идеи, безусловна любов.  Еволюцията е постоянно пътешествие, което винаги се проявява при  този , който е готов.

Животът на Земята е като обучение в училище. Някой учат в началното училище, някой в гимназията или университета, но това ,което се случва е, че много от вас вече стават учители. Няма определен правилен път на развитие. Много от вас са направили подготвителната работа в течение на стотици животи и сега са готови за заключителния тласък на изчистване от старите клетъчни спомени и негативни енергии.Никога не се страхувайте да освобождавате от живота си, това което повече не ви служи.Позволете на всичко старо и завършено да си отиде, но без гняв , поражение или отказ от него, а с любов и благодарност. Благодарете на болезнените събития в живота си, тъй като без тях вие не бихте били там, където сте сега. Такива събития ви карат да навлезете в себе си, да растете и да отидете по- нататък , под наблюдението на вашето АЗ СЪМ.

Еволюцията е разбирането за прилагане на практика постепенното освобождаване от всичко, което не е истина и подмяната му с това което е истина , докато не се превърне в абсолютно състояние на съзнанието , в което да се роди Христовото съзнание.

Всичко е добре и върви съгласно плана, ако вие го позволявате. Ако вие позволите това.

Арктурианска група.

http://5dreal.com/2014/12/09/послание-арктурианской-группы-от-7-дек/

Вашият коментар