info@sanoholistic.com 088-546-38-59

Ако отдавна се борите със здравната система и с процесите на заболяване във физическото си тяло, не бъдете отчаяни, всеки проблем има решение.

Санохолистик център Ви предлага холистичен подход към вашия оздравителен процес. Първата стъпка е да повярвате в себе си и да поемете отговорност за състоянието в което се намирате. А ние ще приложим библейската максима :

Ако искаш да нахраниш някого, не му давай риба – научи гo да лови риба

 

Холистичният подход в оздравителния процес отделя важно място на верижната реакция ум /мисъл :- емоция /чувства :- тяло.

Многобройни проучвания доказват психосоматичните взаймовръзки в заболяванията.  Още Хипократ е вярвал, че това, което става в ума, засяга и тялото и че човек трябва да се лекува във всичките му измерения, като се има предвид и средата, в която живее и работи. Той разглежда човешката цялост като съставна от три основни, взаимносвързани и влияещи си нива – физическо, умствено/емоционално и духовно – всяко от тях със собствена организация и енергийна структура.

Заповядайте при нас, за да  открием заедно най-ефикасните лекарства, за собственото ви изцеление, които са скрити във вас самите  и са готови всеки миг да пробудят Вашият уникален Вътрешен Лечител.

Методи – Интегрален подход

Цена на индивидуална консултация – 25 лв.

Времетраене на една сесия – 50 минути

Цена при групово консултиране  –  30 лв.

Времетраене – 3 часа

< < < Услуги

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Вашият коментар