info@sanoholistic.com 088-546-38-59

СЕДМИЦАТА НА ЕЛЕМЕНТА ‘ВЪЗДУХ’  И МЕНТАЛНИЯТ АСПЕКТ

Навлизаме в една от ключовите седмици, посветени на процеса на трансформация и промяна, защото мисловният ни свят е двигателят на живота. Цялото ви същество е оплетено в паяжината на мислите и  именно чрез тази мисловна дейност реализирате съществуването си на планетата Земя.

Време е съзнателно да навлезете в същността на мисълта си! Ако използвате дневник, можете целенасочено и абсолютно осъзнато да поставите акцента на всяка нова страница с големи букви ”МИСЪЛТА МИ ТВОРИ ЖИВОТА МИ”!!! И цялото ви същество да бъде наясно, че мисълта е суровият материал, които се проявява във физическото пространство!!!

Мисълта и думите, чрез които е изразена съответната мисъл постепенно се превръщат в представа, представата се проявява като убеждение, убеждението се вкоренява в полетата ви на съзнание – като вярване, а вярването заявява себе си като модел на живеене. И така постепенно се превръщате в едни стереотипни същества, облечени в собствените си представи за света, а тези представи се проявяват като очаквания.

 

Преминавате през живота си като полярни същества, изтъкани от идеи и „собствени истини”, а тези така наречени „истини” не винаги са „истините” на другите и какво се получава ……….???? Конфликт!!!!

Затова човешкото съществуване е оплетено в мрежата на конфликта.

Препоръчам ви да отделите време и да вникнете в посланието на Буда, който казва:

„Истински мъдър е този, който приема истината на другия”

 

Мисловният ни свят е най-могъщото средство, с което разполагаме.

Чрез мисълта Източникът е сътворил Всичко, Което Е! И ние сътворяваме малките си светове, чрез собствената си мисъл! Но преди да станем съзнателни творци на реалности е необходимо да осъзнаем – „на какво служи умът ни? На представите на външния ни Аз или сме успeли да го отдадем като инструмент на духовното си сърце? Знаем, че може да творим от това пространство на съществуване, в което е вкоренено съзнанието ни, като еволюиращо същество.

Напомням ви, че можете устойчиво да използвате енергиите на Дъгата и елемента ‘въздух’, за да трансформирате ограниченията на външният Аз.

Като утвърждение на седмицата може да използвате : Аз се посвещавам  на процеса на трансформация и цялото ми същество е готово да разпознае и освободи системата от убеждения и вярвания, която ме ограничава! Аз Съм Свободен!

 

Ден 18-ти Изразете на лист всяка мисъл, чрез която се идентифицирате. Направете го като отговор на въпроса „Кой Съм АЗ”, бъдете максимално искрени със себе си. Истината ще ви направи свободни! Ще ви даде посока на къде да продължите! Ще внесе яснота как да го направите!

Може би вече е време да се освободите от някоя своя идентификация и ролята в нея, или да внесете промяна в това как изразявате ролята си.

Това е времето, в което можете да положите категорично ново начало и да изразите вътрешната си категоричност за свобода и всичко това отново е свързано със собствените ви представи и мисловни модели в тях.

Просто ги променете!!!

 

Ден 19-ти Фиксирайте 3 от основните си страхове. Опишете всеки един от тях. Започнете с основното осъзнаване, че това са вашите представи за страха и го изразете чрез думи /независимо дали звучат в главата ви, дали ги изговаряте на глас или ги описвате на лист/, страхът ви е облечен в думи и е вашата истина според собствените ви представи, убеждения и вярвания за този мисъл. Освен това тези думи ви носят чувства и поддържат определена емоция.

Следващото ключово осъзнаване е, че колкото повече поддържате тази мисъл в ума си и я утвърждавате като ваше вярване, тя се проявява във форма /става реална/. Спомнете си, че Душата ви е с вас и очаква от личността си да заяви намерение за промяна.  

Ден 20-ти Продължете да работите върху освобождаването на страховете, които сте изразили предния ден. Използвайте мисълта си, за да смените фокуса на мислене по отношение на страховете си.

Време е да си признаете, че някакво вярване във вас поддържа страха ви,  време е да общувате със себе си и да стигнете до това вярване, за да го изкорените.

Страхът е вибрация, поддържана от собствените ви мисли, следователно само вие можете да решите дали да промените това.

Ден 21-ви и 22-ри Започнете да свиквате с това, че не се страхувате, независимо колко време сте живели със страховете си.

Не се страхувайте да бъдете свободни! Приемете, че животът ви се променя и посветете тези дни на решението да свържете седмицата на въздуха с процеса на осъзнато дишане. «Приемете, че освобождавате пространство за нови изживявания в Любов без условия и Светлина» Елемента въздух ще ви осигури тези нови пространства.

Дишането е основният фактор, чрез който съществува физическото тяло. А основния факт е, че 90 % от хората не дишат пълноценно. Една от причините за това са кристализиралите форми на страх в клетките, органите и системите на тялото, вследствие на които се образуват блокажи и се изразяват като заболявания.

Една от основните причини за изразени физически болести и дискомфорт е липсата на достатъчно кислород във физическото тяло.

През тези два дни отворете съзнанието си за повече информация в това отношение.

Фокусирайте вниманието си върху дишането и отделяйте повече време за съзнателно дишане и връзка с елемента въздух. Направете го по свой начин!

Ден 23-ти и 24-ти Дни за наблюдение и анализи. Време е да признаете, че променяте себе си като освобождавате огромен психичен товар от полетата си на съзнание и го заменяте с енергията на Духовното си същество.

Регистрирайте промяната и се поздравете!!!

Вселената очаква да изразите Нова Визия За Себе си!!!

Живейте Своя Щастлив Нов Аз!!!

 

Препоръчам ви като помагало да гледате филма «Хиляда думи» с Еди Мърфи. Една уникална интерпретация как работят думите, представите и очакванията. Как работи човешката природа.

При затруднения и въпроси, не се колебайте, пишете ми.

С много обич,

Елинор

Контакти

hollistic12(at)gmail.com
тел: 089 547 16 96; 087 898 88 73

Седмица на Земята - Happy New You (Първа част на програмата)

Седмица на водата i emocionalniq swqt - Happy New you (Втора част на програмата)

Седмица на Огъня и Духовният Аз - Happy New You (Четвърта част на програмата)

Може да се свържете с мен и чрез формата :

Вашето име (Изисква се)

Вашият Email (Изисква се)

Относно

Вашето съобщение

captcha

Още свързани теми:
Идеята Санохолистик с нов уютен дом
Приятели, щастливи сме, че идеята Санохолистик icon-external-link  си намери нов уютен дом в Перник - може да ни откриете в кв.Димова махала, точно зад спирка "Пашов", до Т-маркет, в една от ...
ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ
Лещени кюфтенца
Това е първата ни статия в графа "Рецепти icon-external-link " и тук ще намирате споделени и пробвани рецепти за осъзнато хранене. Днес ви представяме една вкусна алтернатива на обичайната и обичана българска скара, ...
ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ
Масажи за здраве и тонус
Твърде малко хора познават благоприятния ефект на един възстановителен масаж както по отношение на личния живот, така и изразен в количеството и качеството на работа, която поемаме, когато сме тонизирани, ...
ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ
Йога из празниците – в Санохолистик
С удоволствие ще ви посрещнем на 27 декември и на 3 януари на съботна Йога с два класа в обичайното време - 9:30ч. и 11:30ч. Заповядайте да се разтоварим от ...
ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ
ЙОГА – ЛАГЕР НА МОРЕ, 8-13 септември 2014г.
Предлагаме Ви  алтернативна почивка на море с Йога на морския бряг. Йога е древна практика за здраве на духа и тялото. Тя може да бъде мощен инструмент по пътя за физическо ...
ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ
Чудесна седмица с чудесни възможности :)
Предстои ни чудесна седмица и сме готови да защитим това твърдение с много и прекрасни предложения :) Наред с Медитации, Ориенталски и Народни танци, Пилатес и Йога, тази седмица имаме и ...
ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ
Санохолистик зала
Снимки от вдъхновяващите дейности на Санохолистик център
ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ
6 урока от едно бедно детство, довело до богат живот
Аз отраснах във ферма. Баща ми беше наемен земеделски работник, а майка се грижеше за цялото семейство. Бяхме шестима братя и сестри, аз бях петото дете в семейството. Имахме малко ...
ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ
„KIRTAN EXPLOSION EVENING“ – ВАЯСАКИ ДАС НА ГОСТИ В ПЕРНИК
Заповядайте на незабравими киртан вечери със световноизвестния изпълнител Ваясаки дас, който гостува за трети път в страната ни. Ваясаки Дас ще ви поднесе редкия шанс да преживеете вкуса на автентичната, ...
ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ
Йога-практики през Април и Май
През месеца на събуждащата се природа ще ви предложим почти пълна програма на Йога-практиките в Санохолистик. Изключение ще направи само 19 април, Велика събота, когато практики няма да се проведат. През ...
ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ
Идеята Санохолистик с нов уютен дом
Лещени кюфтенца
Масажи за здраве и тонус
Йога из празниците – в Санохолистик
ЙОГА – ЛАГЕР НА МОРЕ, 8-13 септември 2014г.
Чудесна седмица с чудесни възможности :)
Санохолистик зала
6 урока от едно бедно детство, довело до
„KIRTAN EXPLOSION EVENING“ – ВАЯСАКИ ДАС НА ГОСТИ
Йога-практики през Април и Май

Вашият коментар