info@sanoholistic.com 088-546-38-59
Loading Map....

Период
Date(s) - 16/04/2016
3:00 pm - 5:30 pm

Място
Санохолистик център

Категория


Заедно с Валентина Славова ще се потопим в необятния свят на натуралните аромати. Лекцията ще е насочена към влиянието на ароматните молекули върху нашите емоции, настроение и поведение. Ще бъдат разгледани различни етерични масла, които оказват въздействие върху отделните енергийни центрове в нашите тела. Ще получите изпитани рецепти за различни емоционални състояния от ежедневието. По време на срещата ще можете да усетите силата и аромата на голяма част от етеричните масла, които ще бъдат обект на лекцията.

Всеки от участниците ще получи малък подарък – специално приготвен инхалатор с арома композиция, която ще може да носи навсякъде със себе си.

Валентина Славова се занимава професионално с ароматерапия. Преминала е редица обучения по холистична и естетична ароматерапия в България и чужбина.
> През май 2015 г. получава Международна награда за изключителна отдаденост и принос в популяризирането на ароматерапията в България по време на 4-та Международна конференция по ароматерапия, провела се в Детмолд, Германия.
> Валентина организира ателиета за домашна козметика и натурална парфюмерия, както и води курс по ароматерапия.
> Валя споделя, че за нея ароматерапията не е само лечение, а своеобразен начин на живот. „Знанието (независимо от какво естество) е безценно, а усещането, когато можеш да го споделиш с търсещите и искащите е несравнимо.“

 

16 април от 15,00 до 17.30 ч
в Санохолистик център

Цена 20,00 лв

Въпроси и записвания :
Тел : 0895 47 16 96 и чрез формата :

Вашето име (Изисква се)

Вашият Email (Изисква се)

Относно

Вашето съобщение

captcha

Вашият коментар