info@sanoholistic.com 088-546-38-59
Map Unavailable

Период
Date(s) - 21/07/2016 - 24/07/2016
10:00 am - 5:00 pm

Категория


Да бъдеш служител на Светлината

ВЕЧЕРНА СРЕЩА

 с  Памела Крибе и Герит, 21 юли 2016г., 19ч.

 

Какво значи „служител на Светлината“?

Защо понякога е трудно да чуваш вътрешния си глас?

Как можем да вървим по пътя си в радост и удовлетворение?

Когато аз (Памела), започнах да канализирам Йешуа, той ми каза, че посланията му са насочени основно към хората, които съзнателно са поели пътя на своето духовно и вътрешни израстване. Той ги нарича „пионери на съзнанието“ или „служители на Светлината“. Учението на Йешуа осигурява по-дълбоко разбиране на процеса на преминаване от Егото към Сърцето, което тази група хора вече преминава. Той също често адресира проблемите, които служителите на светлината срещат чрез проявяване и изразяване на самите себе си в обществото и ежедневния живот. Техния начин на мислене и светоусещане е различен от масовото съзнание и те може би страдат от висока чувствителност, страх и съмнение в себе си.

В тази вечерна среща Йешуа ще говори за това какво е да си служител на Светлината и как да останеш верен на сърцето си и вътрешния си глас. Каква е целта на душата ти в този живот и как да следваш съдбата си по начин, който ти дава радост и пълноценност?!

По време на срещата, Памела ще канализира Йешуа и ще се задават въпроси и отговори. Вечерта ще бъде водена и от Герит, който е регресивен терапевт – той ще предложи и водена медитация по темите, включени в събитието.

Събитието ще се проведе на 21 юли 2016г. в 19ч.  в София, ж.к.Младост 1, ул.Димитър Доспевски 9, в Дворецът на щастливите хора, близо до метростанция Младост 1 – вижте на карта тук >>>

Таксата за участие – 20 лв. за един участник

При записване на втори участник – таксата за участие е 30лв. общо за двамата

Повече информация на : 0895471696 и hollistic12@gmail.com

Записване чрез формата по-долу.

 

Да откриеш целта на живота си

УИКЕНД СЕМИНАР

 с  Памела Крибе и Герит

 

Какво е значението на предизвикателствата, които се появяват в живота ни?

Защо сме избрали родителите и семейството, в което сме се родили?

Каква е целта на душата ни в този живот?

На тези въпроси ще отговори Памела Крибе с помощта на канализирана информация от Йешуа /Исус/ и Мария Магдалена в семинар, който ще се проведе на 23 и 24 юли 2016 г.

Ще ви бъде предложено водачество да се свържете с душата си и да откриете отговорите, които търсите за живота си.

Целта на семинара е да ви предостави възможност да намерите смисъла на това, което се крие зад трудностите и кризите в живота ви, както и да разберете какво всъщност Ви носи истинска радост и просветление. Вашата душа Ви говори чрез чувствата и ако отворите сърцето си, ще чуете посланията й по-ясно.

В първия ден от семинара ще имате възможност да се обърнете към болката и травмата, която носите в себе си и да получите съдействие, за да се освободите от тях.

Втората част е свързана с това да изразите себе си и да споделите уникалната енергия на душата си с хората и света около вас.

Памела ще ви предложи канализирани послания и отговори на въпроси от Йешуа и Мария Магдалена, а Герит ще ви съдейства да се свържете с душата си чрез няколко насочени към това медитации.

 

Събитието ще се проведе на 23 и 24 юли 2016 г  в София, район Красно село, ул.Лерин 64, Център Идея Вита, вижте на карта тук >>>

Таксата за участие – 390 лв

Повече информация на : 0895471696 и hollistic12@gmail.com

Записване чрез формата по-долу.

 

 

 

 

Вашият коментар